No. 8

 

 

 

SPREAD wordt vormgegeven en volgeschreven dóór Friese talenten en gevuld met reportages óver Friese talenten uit de hele breedte van de Friese popcultuur.

Post it and SPREAD itWil jij ook een keer een patatje eten met een leuk persoon uit de popscene? Niet alleen het muzikaal talent uit Friesland staat centraal in de SPREAD, maar ook het talent op het gebied van vormgeving, communicatie en beeldende kunsten (zoals graffiti, cartoons, fotografie, cd-artwork en web-design).

 

Promote yourselfmooie paginavormgevingSPREAD wil graag een laagdrempelig werk-atelier zijn voor jonge, creatieve mensen. Alle interviewers, vormgevers, fotografen, recensenten en tekenaars werken dan ook vrijwillig mee en vullen op die manier op een leerzame wijze hun portfolio aan.


SPREAD is altijd op zoek naar leuke, vlotte mensen die willen meewerken aan ons popmagazine.

do it yourselfinterviewtjes met bandsErvaring en leeftijd zijn onbelangrijk, als je maar enthousiast bent en houdt van indierock/ grindcore/ dubstep/ bluesrock/ blackmetal/ punk/ trance/ noise/ jazz/ schlager en alle andere soorten popmuziek uit Friesland!

 

illustraties in de SPREADRecensiesIs dit iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar spreadfriesland en laat weten wat jij leuk zou vinden om te doen! Of kom langs voor een kop koffie bij het kantoor van Friesland Pop (Achter de Hoven 21, Leeuwarden), dan vertellen we je alles over de SPREAD.

Podium Asteriks nieuw in Leeuwarden Spread de Spread! Eigen illustraties

 

 

 

Friesland Pop
3Voor12Friesland